9.10.2021 KaLe-Supi-Volley

KaLe taipui Supi-Volleyn kokeneelle joukkueelle

Naisten 2-sarjassa pelattiin lauantaina paikallisottelu, jossa Kaukajärven vapaa-aikatalolla kohtasivat Kalevan Lentopallo ja Supi-Volley. Kolmen joukkueen kesken pelattavassa sarjan ensimmäisessä lohkovaiheessa jokainen piste on äärimmäisen tärkeä, joten panokset olivat kovat.

Ensimmäinen erä alkoi KaLe:n kannalta katastrofaalisesti. Supi karkasi 7-0-johtoon ja KaLe oli täysin hukassa kokeneen vastustajan kanssa. Yhtäkkiä pelin punainen lanka löytyi, ja keltapaitainen kotijoukkue aloitti hurjan takaa-ajon. Lentokeli siivitti KaLe:n johtoon, mutta Supin rutiinipelaaminen oli erän lopussa valttia.

Toiseen erään KaLe sai huomattavasti pirteämmän alun. Supi onnistui kuitenkin nousemaan kuski paikalle, ja näytti jo vievän erän selkeästi nimiinsä johdettuaan puolivälissä 15-9. Muutaman vastustajan virheen avustuksella KaLe aloitti vahvan nousun ja se johti erää parhaimmillaan 20-17. Kokemus oli jälleen valttia lopussa, eikä Supi päästänyt KaLe:a tasoittamaan erälukemia.

Pitkän erätauon jälkeen jatkettiin tasaisissa merkeissä. Pisteitä syntyi vuorotahtiin, kunnes erän puolenvälin kohdalla Supi nousi hienoisesti niskan päälle. KaLe yritti kovasti nousta rinnalle ja se pääsikin pisteen päähän, mutta ei lähemmäs. Kolmas erä ja ottelu päättyi Supin neljään perättäiseen pisteeseen.

Eräpisteiden valossa tiukka taistelu päättyi KaLe:n 0-3 (21-25, 24-26, 21-25)-tappioon. Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli Aurora Kuusisto 14 pisteellä, Helmi Kuusistolle merkintöjä kertyi yhdeksän. Jutta Majuri ja Emmi Lounasranta ylsivät viiteen pisteeseen. Supi-Volleyn ylivoimainen ykköstykki oli Emilia Lahti, joka teki 15 pistettä. Yleisömäärä Kaukajärvellä oli mukavat 40 katsojaa.

Kahden pelatun ottelun jälkeen Supi-Volley johtaa lohkoa puhtaalla pelillä ja kuudella pisteellä. Kakkospaikalla majailee KaLe kahdella pisteellä ja kolmantena VaLePa, jolle on kertynyt yksi piste. KaLe:n osalta sarja jatkuu vierasottelulla VaLePa:a vastaan sunnuntaina 17.10. Sylvään koululla.