KANNUSTAJAT.FI 2020

Kalevan Lentopallo käyttäisi Kannustajat -tuen mahdollistaakseen lentopallon harrastamisen "lentopallo kuuluu kaikille" teeman mukaisesti

 

Kalevan Lentopallo on Suomen vanhin lentopallon erikoisseura, perustettu vuonna 1957.

Toiminnassa on tällä hetkellä pääpaino tyttöjunioreiden, naisten edustusjoukkueen, naisten harrastejoukkueen sekä miesten ja naisten masters (35-84 v) joukkueiden harjoitus- ja kilpailutoiminnassa.

Tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuus mahdollisimman monelle nuorelle lentopalloilijatytölle sekä tavoitteellisesti että puhtaasti harrastusmielessä. Seurassa toimii harjoitusryhmät eri-ikäisille E-junioreista A-junioreihin asti. Kullekin harrastajalle pyritään löytämään omaa tasoa ja motivaatiota vastaava ryhmä.

Tavoitteena on myös lentopalloharrastuksen jatkumisen edellytysten luominen "vauvasta vaariin/mummoon" ja siihen seura pyrkii tarjoamalla myös jo ikääntyneemmille niin nais- kuin miesharrastajille harrastusmahdollisuuden seuran parissa.

Seurassa toimitaan periaatteella "lentopallo kuuluu kaikille" jolloin esimerkiksi harrastajan perheen varallisuustasolla ei saa olla vaikutusta harrastamiseen. Käytännössä tämä mahdollistetaan sillä että seuramme pitkäaikaisen seura-aktiivin Hilkka Kuuselan nimellä on perustettu rahasto jonka varoja käytetään vähävaraisten harrastajien osallistumismaksujen kattamiseen.

Lisäksi pyrimme kaikin keinoin pitämään harrastamisen maksut kohtuullisina ettei niistä muodostuisi estettä lentopallon harrastamiselle.

Käyttäisimme Kannustajat-tuen erityisesti juniorijoukkueiden ja -harrastusryhmien toiminnan varmistamiseen mm. riittävien salivuorojen hankkimisella, valmentajia kouluttamalla ja eri ryhmien tarpeisiin soveltuvin välinehankinnoilla (pehmo- ja minipallot pienimmille junioreille).

Tuen avulla varmistamme myös sen että kaikilla on mahdollisuus lentopalloharrastukseen perheen varallisuustasosta huolimatta.

 

 

Hyvä tietää pian käynnistyvästä Kannustajat-äänestyksestä

 

MITÄ? Pirkanmaa Osuuskauppa tukee Kannustajat-mallilla lasten ja nuorten harrastustoimintaa 35 000 eurolla kahdesti vuodessa. Kannustajat-sponsorointimallimme muuttuu tänä syksynä äänestysmuotoiseksi.

MISSÄ? Äänestykseen pääsee sähköpostiviestin kautta, joka lähetetään Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille 16.–17.11.2020. Sähköposti lähetetään Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille

  • joiden sähköpostiosoite on päivitettynä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin 10.11.2020 mennessä. Ennen tätä ajankohtaa sähköpostiosoitteen voi lisätä esim. osoitteessa http://www.s-kanava.fi/edutesiin, S-mobiilissa Omat tiedot -kohdassa tai asiakaspalvelupisteessämme (Lielahden ja Kalevan Prismat sekä Sokos Tampere)
  • jotka eivät ole kieltäneet tutkimuskyselyä
  • jotka eivät ole multijäseniä, joilla pääasiallinen osuuskauppa on joku muu kuin Pirkanmaan Osuuskauppa
  • jotka ovat täysi-ikäisiä.
  • Lisätietoja Kannustajista on osoitteessa kannustajat.fi.

MILLOIN? Äänestysaika on 16.–30.11.2020. Tulokset julkaistaan joulukuussa osoitteessa kannustajat.fi