KaLe:n naisille tyly tappio Supi-Volleylle

30.10.2021

Naisten 2-sarjan ensimmäinen lohkovaihe huipentui lauantaina Kalevan Lentopallon ja Supi-Volleyn kohtaamiseen. Panoksena oli lohkon kärkipaikka, jonka saavuttamiseen KaLe tarvitsi kolme sarjapistettä. Paikka sarjakaavion ylemmällä puoliskolla oli jo varmistunut aiemmin.

Itse ottelusta ei jäänyt jälkipolville paljoa kerrottavaa. Ensimmäistä erää kotijoukkue Supi vei mennen tullen, eikä KaLe onnistunut missään. Toisen erän alku oli tasaisempi aina kymmeneen pisteeseen saakka, kunnes Supi löysi todellisen hurmosvaihteen ja karkasi selkeään erävoittoon.

Kolmannessa erässä Supi nappasi kuskin paikan heti alussa, mutta KaLe nousi vielä tasoihin lukemissa 16-16. Sen jälkeiset tapahtumat KaLe:n naisten kannattaa unohtaa nopeasti, sillä Supi vei erän lopun pistein 9-1 voittaen samalla ottelun hieman reilussa tunnissa.

KaLe:lle jäi ottelusta historiankirjoihin tappiotulos 0-3 (9-25, 15-25, 17-25). Parhaaksi pisteentekijäksi nousi Helmi Kuusisto kuudella onnistumisella, kolmen pisteen naisia olivat Aurora Kuusisto, Emmi Lounasranta ja Minka Laakso. Supin tehotilaston ykkönen oli Johanna Hakalahti, joka kirjautti 11 pistettä.

”Valmennus ei ole suoritukseen tyytyväinen” kommentoi lyhytsanainen päävalmentaja Ari Kuusela ottelun jälkeen.

KaLe jatkaa 2-sarjaa sijoilla 1-34. Seuraavassa lohkovaiheessa vastustajat ovat vielä pitkälti auki, ainoa kirjoitushetkellä tiedossa oleva joukkue on Nurmon Jymyn kärkitiimi. Otteluohjelmat selvinnevät lähipäivien aikana